Skok na hlavní stránku

Globální problémy 
Globální oteplování, naru?ování ozonové vrstvy, jaderná energie, zne?i?ťování vod, p?dy... 
fur evzen
Autor: paja (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2002 13:52

<HTML>cau jsem po dlouhy dobe zavital na ielektro a vidim ze chces udelat naky zmeny v ekologicky casti to je chvalyhodny nakonec z toho bude ryze ekologickej web ale chtel jsem ti navhnout abys nak zaridil pokud je to mozny aby se objevovala navstevnost tyhle casti stranek v navrcholu docela to sleduju + pocitadlo na stránkach by taky nebylo marny martin</HTML>

Re: fur evzen
Autor: Evzen (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2002 18:03

<HTML>asi te zklamu. odezva na redakcni system je velmi slaba, zustanem pravdepodobne u stare verze.
na strankach mimo forum pocitadlo je. vymenit ho za nove je prace navic, do ktere se mi moc nechce jenom proto, abys moh sledovat denni navstevnost. na ekologii je mezi 20 a 60 lidmi denne. stejne tak se pohybuje bazar, ktery ma posledni dobou tendenci rust (predelal jsem ho do databaze a php a zlepsil vyhledavani).</HTML>

Re: fur evzen
Autor: paja (IP zapsáno)
Datum: 02.04.2002 15:11

<HTML>zarid to s tou sledovanosti jinak to me zajimachci videt jak se vyviji</HTML>

Jméno: 
Email: 
Téma: 
Prevence SPAMU:
Níže uvedený kód vložte do vstupního pole. Toto je prevence proti automaticky vkládaným příspěvkům.
  ******     ******   **    **  **     **  **    ** 
 **    **   **    **  **   **   ***   ***  **   **  
 **         **        **  **    **** ****  **  **   
 **    **   **        **  **    **     **  **  **   
 **    **   **    **  **   **   **     **  **   **  
  ******     ******   **    **  **     **  **    ** 
Toto je moderované fórum. Vaši zprávu musí schválit moderátor nebo administrátor, do té doby bude skryta.

Máte-li dotaz nebo připomínky,
kontaktujte nás: info@ielektro.cz

Reklama na stránkách iElektro.cz

Copyright © 2001-8 iElektro.cz